Home » Ouders » Inloopmomenten

Inloopmomenten

Kom binnen, de thee staat klaar!

 

 

Is mijn kindje te groot/te klein voor de drager die ik heb?

Ik krijg dat gespje achter op mijn rug niet toe? hoe moet dat?

Onder mijn oksel blijft steeds een los stuk doek zitten. Hoe los ik dat op?

Mijn kindje zakt scheef na een tijdje. Hoe komt dit?

enz.

 

 

Allemaal kleine vragen die binnen een kwartiertje te beantwoorden of op te lossen zijn. Moet je daar dan een consult voor nemen? Nee. Je kan terecht op 1 van onze inloopmomenten. Je kan dan zonder afspraak langst komen. Er staat een draagconsulent voor je klaar om je vragen te beantwoorden.
We behandelen kleine problemen en vragen die we binnen een kwartier kunnen oplossen. Blijkt je vraag of probleem niet binnen een kwartier beantwoord dan kan je vrijblijvend ervoor kiezen een afspraak te maken.
Tijdens een inloopmoment leren we je geen nieuwe knoopwijze, of gaan we niet samen op zoek naar een passende drager. Dit zijn zaken die we niet in een kwartier kunnen behandelen. Daarvoor is een consult nodig. Deze vind je hier.

Een inloopmoment is volledig vrijblijvend. Je bent tot niets verplicht. Wil je graag eens kennis maken, of maak je een wandeling door de kleiputten en wil je je kindje graag rustig voeden of verschonen kan dat zeker ook.

 

Eerstvolgende data inloopmomenten:

 

- Zondag 1 maart 2020: 12.30 uur tot 16.00 uur. Dit is aansluitend aan de winter draagwandeling 'dragen in Terhagen'. Deelnemers van de wandeling zijn welkom vanaf 10 uur.