Home » Ouders » Consult

Consulten

Een consult kan doorgaan bij jou thuis, of bij Madoek. 

 

Je kindje mag zeker aanwezig zijn tijdens een consult. Het is soms wel handig dat er iemand is om met je kindje bezig te zijn terwijl jij oefent. Hou er wel rekening mee dat deze persoon geen knoop aangeleerd krijgt of niet kan passen.

Bij Madoek is alles aanwezig voor je kleintje. Een fijne stoel om te voeden, een verzorgingstafel, potje en billendoekjes, een park en wipperke, een hoge stoel en speelgoed. Je hoeft dus enkel een extra luiertje (en eventueel voeding) mee te brengen voor je kleintje.

 

Prijs:

eerste half uur: 25€

ieder bijkomend kwartier: 10€

 

De opgegeven tijdsduur bij een consult is indicatief. Ieder persoon is anders en soms kan je wat meer of wat minder tijd nodig hebben om een knoop goed onder de knie te krijgen, of om de juiste drager te vinden. Indien we de geschatte tijd overschrijden geef ik dit aan en staat het je vrij te kiezen het consult te beëindigen.

Wanneer ik naar jou kom zijn de reiskosten 0.30€/km na de eerste 10 km. (Bijvoorbeeld, je woont 15 km volgens Google Maps van Madoek. Heen en terug is dit 30 km. Je betaalt een reisvergoeding van 20*0.30€ = 6€ )

Cadeaubon

Ben je op zoek naar een cadeautje voor een zwangere of pas bevallen mama of kersverse papa? Zoek je een origineler cadeau dan schattige kleertjes of de zoveelste knuffel? Iets waar zowel mama, papa en de baby lang plezier van zullen hebben?

Kies dan voor een cadeaubon voor een draagconsult bij Madoek.

Jij bepaalt zelf hoeveel je uitgeeft en de ontvanger kiest welk draagconsult het best bij haar of hem past.

cadeaubondraagconsult madoek
cadeaubon draagconsult madoek