Workshop

Momenteel staan er geen workshops gepland.

Minisessies

Wat: Een fotoshoot gecombineerd met draagadvies!

Draag jij je kindje al lang, of vraag je je af of het iets voor jullie zou zijn? De minisessies zorgen voor prachtige herinneringen en geven je de mogelijkheid vragen over dragen te stellen.

Petra van Petravb-newborn gaat met jullie op pad om samen de mooiste foto te maken. Karen zorgt dat jullie kindje correct in de doek zit en beantwoord na de fotoshoot alle vragen die jij hebt over dragen.

Je mag gebruik maken van onze doeken tijdens de fotoshoot.

Deze activiteit is geschikt voor ouders met een kindje tussen 2 weken en 3 jaar.

Waar: de fotostudio van draagkracht in Aartselaar

Wanneer: Zondag 19 november 2023 tussen 14 en 17 uur.

Wie organiseert: Madoek in samenwerking met petra van borm (petravb-newborn.com)

Kostprijs: 150€

Inschrijven: hier

Draagwandeling i.s.m. Blauwe maan

Wat: Samen wandelen en een fijne babbel. We houden rekening met het tempo van iedereen. Onderweg pauzeren we even voor een snack en drankje. 

Waar: Fort Borsbeek

Wanneer:  vrijdag 14 april 2023 om 14 uur

                    vrijdag 12 mei 2023 om 14 uur

                    vrijdag 16 juni 2023 om 14 uur

Kostprijs: 8€/ wandeling

Inschrijving: hier of via blauwe maan

Draagwandeling zondag 27 augustus 2023 om 10.00 uur

Wat: Een gezellige wandeling samen met de kinderen. Na de wandeling kan je je eigen meegebrachte picknick opeten. Wil je je kindje graag dragen, maar heb je geen doek of drager? Geef een seintje en wij voorzien in overleg met jou het nodige materiaal.
Waar: Afspraak aan de kleiputten. ingang op het kruispunt van de hoogstraat en de kamiel huysmansstraat ter hoogte van de glasbol.

Wanneer: Op zondag 27 augustus 2023 vertrekken we om 10.00 uur. De wandeling duurt ongeveer 1.30uur en is op een kindvriendelijk tempo met pauze voor vermoeide beentjes of hongerige baby's
Kostprijs: Helemaal gratis.

Inschrijven: kan via het formulier hieronder of via een berichtje aan mij.

Word je graag op de hoogte gehouden wanneer de volgende workshops doorgaan mag je je steeds inschrijven voor onze nieuwsbrief. We houden je graag op de hoogte.

Workshop of infosessie organiseren

 

Wil je graag met enkele bevriende koppels of enkele vriendinnen samen leren knopen of een avondje kennis maken met dragen kan je mij contacteren om samen te bekijken wat mogelijk is.
Heb je als organisatie of winkel interesse om een workshop of infosessie te organiseren kan je mij hier ook voor contacteren.