Home » Ouders » Draagbegeleiding » Pas consult

pas consult

Dragers zijn als schoenen. Het ene paar geeft je het gevoel op wolkjes te lopen, het andere paar knelt en wil je zo snel mogelijk weer uit doen. Daarom koop je geen schoenen op het zicht, maar ga je passen. Want zelfs als een paar voor je beste vriendin zalig zit kan het voor jou knellen.

 

Met dragers is het exact hetzelfde. Je kan geen drager op het zicht kopen, of op aanraden van een (draag)vriendin. Je moet passen, en voelen wat goed zit. 

 

Als je je kindje graag wil dragen, maar een doek knopen zie je niet goed zitten, dan is het aan te raden een pas consult te nemen. 

 

Dan gaan we samen op zoek welke drager het best bij jou en je kindje past. We proberen verschillende dragers met een speciaal verzwaarde draagpop en op het einde met je eigen kindje.

 

Ik leg uit wat de verschillen zijn en waarop je moet letten wanneer je je kindje in een drager draagt.

 

Zijn jullie als koppel samen op zoek naar 1 drager, of zoeken jullie net elk de meest geschikte drager voor jezelf ? Dan gaan we op zoek naar 1 of 2 dragers voor jullie.

 

Ben je enkel op zoek naar een drager is een basic draagbegeleiding voldoende. Leer je over een paar maanden ook graag rugdragen met je drager? Of kies je nu bewust voor een babydrager en kom je dan over een jaar eens graag kijken wat de meest ideale peuterdrager is? Dan is een standaard begeleiding het meest aangewezen.

 

Na het proberen van een geweven doek wisten we dat het toch niet voor ons was en we hebben voldoende draagsystemen geprobeerd en uitleg gekregen.
Dankjewel dat je ons erop wees dat er een veiligheid op de buckle is! 😊

Sandrine Debecker, mama van een prachtige dochter. 

Na een miskoop in een babywinkel kwam ik terecht bij Karen voor een draagconsult. Zij luisterde naar wat ik juist wilde met het dragen en liet me uit een ruim gama proberen om zo te vinden wat klopte voor ons. Ik koos voor geen draagdoek maar een kliksysteem. Een topaanrader!

Petra Van Born, mama van een stoere jongen en kleine prinses.