pas consult

Tijdens een Pasbegeleiding:

- leer je de voorwaarden voor veilig en ergonomisch babydragen
- probeer je verschillende draagsystemen uit
- leer je waarop te letten bij het dragen van je kindje
- oefen je eerst met een verzwaarde draagpop
- draag je daarna je eigen baby

Zo ervaar je snel welke drager het best bij jou en je kind past.

Draagsystemen zijn als schoenen. Je kunt een drager niet op het zicht kopen, of op aanraden van een (draag)vriendin. Je moet passen, en voelen wat goed zit. 


Je krijgt het Madoek-draagsteuntje en een handige checklist mee naar huis. Zo ben je altijd zeker dat je goed draagt.


Je partner is natuurlijk heel welkom. Willen jullie samen op zoek naar 1 drager? Of zoeken jullie elk de meest geschikte drager voor jezelf ? Dan gaan we op zoek naar 1 of 2 dragers voor jullie.

 

Ben je enkel op zoek naar een drager voor nu? Kies dan voor de prijsformule ‘a la carte’. Wil je over een paar maanden je kindje op je rug dragen? Of wil je nu een babydrager en kom je over een jaar langs voor jouw ideale peuterdrager? Dan is de formule ‘begeleidingstraject’ het meest geschikt.

 

Na het proberen van een geweven doek wisten we dat het toch niet voor ons was en we hebben voldoende draagsystemen geprobeerd en uitleg gekregen.
Dankjewel dat je ons erop wees dat er een veiligheid op de buckle is! 😊

Sandrine Debecker, mama van een prachtige dochter. 

Na een miskoop in een babywinkel kwam ik terecht bij Karen voor een draagconsult. Zij luisterde naar wat ik juist wilde met het dragen en liet me uit een ruim gama proberen om zo te vinden wat klopte voor ons. Ik koos voor geen draagdoek maar een kliksysteem. Een topaanrader!

Petra Van Born, mama van een stoere jongen en kleine prinses.