Home » Over Madoek

Fijn dat je Madoek gevonden hebt. Bij ons kan je terecht voor alles wat met dragen te maken heeft.

 

Ben je op zoek naar goede en correcte informatie over hoe je best je kindje draagt, of wil je graag weten welke soorten dragers en doeken er allemaal bestaan? Misschien las je er al veel over of kreeg je uitleg van een vriendin en wil je het dragen nu graag zelf gaan proberen.  Of je wil graag een drager kopen, maar weet niet welke drager de juiste is voor jou.

 

Met al deze vragen en nog veel meer kan je bij Madoek terecht. Wij beantwoorden graag al jouw draagvragen.

Missie en visie

Ieder kind wordt graag gedragen

Steeds meer ouders gaan hun kind dragen. Het is belangrijk dat zij goed geïnformeerd worden over wat goed en ergonomisch dragen is. Ook het belang van goed leren knopen of het gebruik van de juiste drager is niet te onderschatten. Als draagconsulente ben ik in staat ouders de juiste info te geven en kan ik hen leren hoe ze hun kind veilig en ergonomisch kunnen dragen in zowel een voorgevormde drager als een doek.

Ieder kind wordt graag gedragen ... ook in jouw opvang

Ook in kinderopvanginitiatieven merkt men dat kinderen steeds meer gedragen worden door hun ouders. Deze kinderen geven ook in de kinderopvang aan graag dicht bij een vertrouwd verzorger te zijn. Door goede informatie en goed te leren dragen kunnen begeleiders in de kinderopvang tegemoet komen aan deze vraag van het kind (en de ouders).

Daarnaast heeft correct dragen ook voor de begeleider veel voordelen. 

          - De kinderbegeleider heeft zijn/haar handen vrij om andere kinderen te kunnen helpen.

          - Minder klachten van nek, schouders en rug dan bij dragen in de armen

          - Ook de kinderen die niet gedragen worden zijn rustiger

          - Makkelijk een vertrouwensband opbouwen met nieuwe baby's