Home » Ouders » Workshop

Workshop

Data workshops en infosessies

 

Start met babydragen  

Wat: Je wil je kleintje graag dicht bij jou houden. Zeker in deze rare tijden waarin we voelen hoe belangrijk nabijheid is. Maar hoe begin je er aan, aan dat dragen? Is zo een doek knopen wel te doen? Is zo een draagzak wel veilig voor mijn kindje? Is dat dragen niet schadelijk voor je kindje en krijg ik daar geen rugpijn van? Dat en nog zoveel meer beantwoorden we in deze workshop.

Pas bevallen? Zwanger? Net papa geworden? En dragen is een hele nieuwe wereld? Dan is deze workshop iets voor jou.

Na deze workshop weet je het verschil tussen alle verschillende draagsystemen en weet je wat de voorwaarden zijn van ergonomisch dragen. Je bent in staat in een winkel een geïnformeerde keuze te maken voor een ergonomisch draagsysteem, los van wat de verkoopster of de doos je verteld.

In deze workshop leer je niet hoe je een doek moet knopen of welk de beste drager is voor jou.

Waar: online, je krijgt een link doorgestuurd om deel te nemen aan de workshop

Wanneer: zaterdag 16 januari 2021, tussen 10 uur en 12 uur

Wie organiseert: Madoek

Prijs: 30€ Vooraf inschrijven en betalen noodzakelijk. Vroegboekactie! schrijf je in voor 17 december betaal je maar 20€ in plaats van 30€

Volg je na deze workshop nog een individueel consult in de praktijk van Madoek, bij jou thuis of online krijg je 10% korting op je consult. (bij Madoek of jou thuis enkel wanneer corona-maatregelen dit toestaan)

Inschrijven: gele button, telefonisch of via mail

 

Word je graag op de hoogte gehouden wanneer de volgende workshops doorgaan mag je je steeds inschrijven voor onze nieuwsbrief. We houden je graag op de hoogte.

Workshop of infosessie organiseren

 

Wil je graag met enkele bevriende koppels of enkele vriendinnen samen leren knopen of een avondje kennis maken met dragen kan je mij contacteren om samen te bekijken wat mogelijk is.
Heb je als organisatie of winkel interesse om een workshop of infosessie te organiseren kan je mij hier ook voor contacteren.