Home » Ouders » Consult

Consulten

Een consult kan doorgaan bij Madoek in de praktijk, bij jou thuis of online.

 

Tijdens een consult gaan we aan de slag met jou vraag. 

Tijdens een consult is je kindje zeker welkom. Wel vragen we dat er iemand aanwezig is die met je kindje bezig is terwijl jij oefent. Wanneer je naar ons komt kan je er op rekenen dat alles aanwezig is om voor je kindje te zorgen. Wanneer het nodig is lassen we een pauze in voor het voeden van je kindje.

Karen heeft veel ervaring met dragen en kan het goed en geduldig overbrengen. De website oogt mooi en de opvolging ook na het consult is professioneel.
Eigenlijk zouden alle ouders die overwegen om hun kindje te dragen bij een draagconsulent moeten langsgaan, nog vóórdat je een draagdoek en/of draagzak op je geboortelijst zet. Zo ben je zeker dat je voor een ergonomische oplossing kiest en laat je je niet vangen door ‘gaat mee tot 22 kg’…

Sandrine Debecker, mama van een prachtige dochter. 1 maart 2019

Een consult kan misschien prijzig lijken op het eerste gezicht maar is het absoluut niet aangezien het miskopen vermijd die het uiteindelijk enkel duurder zullen maken. Een topaanrader!

Petra Van Borm, mama van een stoere jongen en kleine prinses, 16 december 2020

Prijs:

15€/kwartier met een minimum van 30 minuten

 

De opgegeven tijdsduur bij een consult is indicatief. Ieder persoon is anders en soms kan je wat meer of wat minder tijd nodig hebben om een knoop goed onder de knie te krijgen, of om de juiste drager te vinden. Indien we de geschatte tijd overschrijden geef ik dit aan en staat het je vrij te kiezen het consult te beëindigen.
Wanneer ik naar jou kom zijn de reiskosten 0.35€/km na de eerste 10 km. (Bijvoorbeeld, je woont 15 km volgens Google Maps van Madoek. Heen en terug is dit 30 km. Je betaalt een reisvergoeding van 20*0.35€ = 7€ )

Cadeaubon

Ben je op zoek naar een cadeautje voor een zwangere of pas bevallen mama of kersverse papa? Zoek je een origineler cadeau? Iets waar zowel mama, papa en de baby lang plezier van zullen hebben?

Kies dan voor een cadeaubon van Madoek.

Jij bepaalt zelf hoeveel je uitgeeft en de ontvanger kiest welk draagconsult het best bij haar of hem past.

cadeaubondraagconsult madoek
cadeaubon draagconsult madoek